Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Társszervezeteink

ELCA

A MAKEOSZ az ELCA (Europian Landscape Contractors Associaton) EURÓPAI KERTÉPÍTŐ SZÖVETSÉG tagja.

 

Tovább »

Green City - Zöldebb Városokért Mozgalom

A MAKEOSZ  az ELCA mintájára a Green City Mozgalom Zöldebb Városokért Mozgalom hazai mentora, magyarországi megismertetését és  védnökségét a Szövetség emelte a feladatai közé.

Tovább »

Magyar Díszkertészek Szövetsége

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.

A MAKEOSZ a Magyar Díszkertészek Szövetségének tagszervezete.

Tovább »

Magyar Faápolók Egyesülete

Az Egyesület céljai a városi környezetben lévő fák egészségi állapotának védelme, személy- és vagyonbiztonság növelése, a kapcsolódó szakértői- és faápolásitevékenységek jövőbeni támogatása, szabályozása és tudományos alátámasztása.

Tovább »

Magyar Kertészeti Árudák Egyesülete (MAKERT)

Az Egyesület célja elsősorban a tagjaink szakmai tájékoztatása, továbbképzése, illetve tevékenységünk megismertetése célközönségünkkel, a magyar vásárlókkal.

Tovább »

Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség (MÖFÖSZ)

A Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség (MÖFÖSZ) a zöldfelület-gazdálkodási, díszkertészeti szakma, a szakterületért tenni akaró civil szféra tömörülése. 

Tovább »

Magyar Tájépítészek Szövetsége

Egy szakma öntudatra ébredésének első jele, ha képviselői érzik, hogy van véleményük a világról és az azt alakító folyamatokról. Ha ez a vélemény markánsan más, de nem vehet részt a társadalom szellemi formálásában, akkor az a szakma csak önmagáért él, amíg el nem sorvad. 

Tovább »

Magyar Díszfaiskolások Egyesülete (MDE)

2014-től a MAKEOSZ Szakmai napok a Nyugat-dunántúli Díszfaiskolások Egyesületével közösen kerül megrendezésre. 

Tovább »

Virágos Magyarországért

​Az 1994.óta töretlen sikerrel működő, országosan ismert mozgalom célja a hazai kertkultúra felkarolása, támogatása és nem utolsósorban bemutatása, népszerűsítése.

Tovább »

Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége (ZÉOSZ)

A Szövetség legfontosabb feladatának tartja, hogy Magyarországon minél több épület tetejét, illetve homlokzatát fedje növénytakaró.

Tovább »