Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Tíz Év Versenykertjei

TÍZ ÉV VERSENYKERTJEI

MAGYAR KERTÉPÍTŐ VERSENY

150 színes riport és számtalan ötlet a magyar kertépítők legjobbjaitól

 

A kiadvány az elmúlt tív év Magyar Kertépítő Verseny és Show kertjeit mutatja be, számtalan ötletet, kreatív megoldást láthatunk a szakma legjobbjaitól és a versenyeken rendszeresen induló sikeres diákversenyzőktől. Kronológia szerint lapozgatva újabbnál újabb csodákat ismerhet meg a kertszerető és valósíthat meg saját kertjében. 

Részlet az előszóból:

"Sok-sok álmot, önmegvalósítást, csábítást, kísérletet, tudásátadást, egy kicsit fitogtatást, de mindenképpen szakmánk nagyon sokarculatú bemutatkozását tartja Ön a kezében.

Kronológia: 2008-ban a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége új elnökséggel és megújult tagsággal missziót fogalmazott meg: „melynek célja a színvonalas Magyar Kertkultúra bemutatása, népszerűsítése és a széles közönséggel való megismertetése”.

A tudás megvan, a külföldi tapasztalatok begyűjtve. A megrendelői oldal nyitott, de tanácstalan, szükség van a találkozásra, ahol vizuális élményeket szerezhetnek.

Kiállítások, melyeken megmutathatjuk szakmánk szépségét, sokféle arculatát. A nagyméretű akár tematikus közösségi standok mellett előtérbe kerül az egyéni tudás, stílus, minőség bemutatása."

Terjedelem: 256 oldal

A kötet megvásárolható, ára:

MAKEOSZ tagoknak 5.000 Ft

nem MAKEOSZ tagoknak 10.000 Ft

Kérjük, hogy amennyiben érdekli a kiadvány és előreláthatólag vásárolna belőle, egy rövid emailben (info@makeosz.hu címre) szíveskedjen jelezni a példányszám megjelölésével. A kötetet átvehető Budapesten, rendezvényeinken személyesen, vidékre postán tudjuk küldeni.

Lapozó:


Tagjaink munkáiból: