Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Mindent a QTA rendszerről

A zöldfelületek és közterületek fenntartása napjainkban olyan összetett kihívások elé állítja az üzemeltető szervezeteket, mint a változó igények, elévült nyilvántartások, nehezen mérhető hatékonyság és az áttekinthetetlen adminisztráció. 

A fent felsorolt nehézségekre kínál kifinomult megoldást a QTA, az ExeLounge Kft. és a DeerGarden Kft. által kifejezetten park- és közterület-fenntartó szervezetek számára fejlesztett innovatív térinformatikai szoftver. A QTA többek között olyan rendszeres és eseti fenntartási feladatok egyszerű elvégzését és dokumentációját teszi lehetővé, mint a

  • fiatal és koros fák gondozása,
  • játszóterek és játszótéri eszközök karbantartása,
  • kutyapiszok- és hulladékgyűjtő ládák kezelése,
  • zöldterületek ápolása
  • és illegális hulladékok elszállítása.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5evUhG-Jvac

 

A park- és közterület fenntartó szervezetek feladata az egymástól elkülönülő területek tisztán és rendben tartása, amelyről rendszeres, részletes és átlátható nyilvántartást kell vezetniük a megbízó cégek és önkormányzatok számára.

Lehetséges, hogy egy informatikai rendszer nyújtson megoldást az üzemeltetők problémáira?

A QTA térinformatikai közterület fenntartó szoftver használható

  • asztali számítógépen,
  • táblagépen és okostelefonon. 

A QTA a közterület fenntartási feladatok egyszerű elvégzését-, valamint a QR kóddal ellátott parki elemek állapotának nyomon követését teszi lehetővé az üzemeltető és a karbantartást végző személyzet számára

A folyamatos dokumentációnak köszönhetően a nyilvántartások egy kattintással elkészíthetők.

Amennyiben többet szeretnél tudni, látogass el a MAKEOSZ szakmai napjaira, ahol 2022 február 23-án a DeerGarden délelőtti előadásán bővebben is szó lesz a QTA applikációról ahol személyesen is érdeklődhetsz.

Ismerd meg a részleteket: https://deergarden.hu/qta-terinformatikai-rendszer/