Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Limiter Kft. - Debrecen

Családi vállalkozásunk magán, ipari és közhasználatú zöldterületek (kertek, parkok, telephelyek, stb.), kivitelezésével, fenntartásával foglalkozik, immár több mint 15 éve, elsős sorban Debrecen és vonzáskörzetében.
A szakmában eltöltött idő is jelzi, hogy hosszú távra gondolkozunk, ezért munkáinknál  is ezt vesszük alapul, hiszen a bennünket körülvevő épített természetet, az elültetett növényeket sem 1-2 évre tervezzük.
Azon kevés kertépítő, -fenntartó vállalkozás közzé tartozunk, ahol a zöldfelület-gazdálkodási tevékenység („kertészkedés”) folytatásához szükséges szakmai végzettség és technikai infrastruktúra (saját gépek, eszközök) biztosított.
Kivitelezés és fenntartás tekintetében megrendeléseink zömét cégek megbízásai teszik ki, de emellett természetesen vállaljuk magánszemélyek, intézmények kert- és annak architekturáinak, mint pl. díszburkolat, kerti tó, támfalak, térelválasztók stb. megépítésére vagy fenntartására vonatkozó megrendeléseit az ország keleti régiójában, sőt a határon túl is.
Célunk, hogy a kertépítési, -fenntartási kultúrát népszerűsítsük és a „zöld” szolgáltatást a lehető legjobb minőségben biztosítsuk, a megrendelői igényeket messzemenőkig kielégítsük. 
Ennek érdekében tagjai vagyunk a MAKEOSZ-nak és GREEN CITY akkreditált kertépítő- fenntartó szakembert foglalkoztatunk.
További információért látogasson el honlapunkra: www.limiterkft.hu

Mezősi János
4002 Debrecen, Bellegőkert 54080/30
Mobil: 70/627 21 13
E-mail: limiterkft@gmail.com