Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Első citikert Kft

A cég egy családi vállalkozás, melynek alapítói Jordán Klára, tájépítész mérnök és férje Bátki László grafikus képzőművész. Ez a művész-mérnök szemlélet a mai napig az összes munkán meglátszik. 

Célunk a kerttervezésben a megvalósítható design és egyediség. Jó példa erre a budai meredek kertek, ahol sok kreativitás és tapasztalat szükséges, hogy a kert ne csak “szánkópálya” legyen. Feladatunk minél több olyan kertrész kialakítása, ami élettérként is funkcionál. A lejtős kerteknél így a teraszosításra törekszünk. 

Büszkék vagyunk rá, hogy mostanra már a 100. családi ház kerttervezésén is túl vagyunk. A tervezés azonban nem áll meg a családi házaknál: 1990 óta több mint 50 általunk készített lakópark és közintézmény terve valósult meg. Ezek között szerepel a Sasad Liget Lakópark is, melynek összes ütemének tervezésében részt vettünk. Az általunk tervezett és épített kertek fontos ismertetőjele a természetesség, melyhez inspirációt gyakran kedvenc kikapcsolódási formánkból, a kirándulásból merítünk. A kertépítést 2000- ben kezdtük el. Ezzel megvalósult egy álmunk, hiszen az általunk tervezett kertek megalkotása is saját elgondolásaink szerint történt. A kerttervezésen és kertépítésen belül kevés olyan feladat van, amihez ne lett volna már szerencsénk: a legapróbb tetőkerttől kezdve az irodaházak parkjaiig számtalan kert tervezését és kivitelezését irányítottuk. De részt vettünk már városok zöldfelületének újragondolásában is. 

Irodánk tagjai közel állnak a természethez. Fontosnak érezzük, hogy a kertekben a design, a harmónia és a természetesség szoros egységet alkosson. Úgy gondoljuk, egy kert akkor jó, ha öszhangban van a házzal és nemcsak díszít, hanem valamilyen szerepet is betölt a lakók életében. 

Helyszínek, ahol a Citi-kert csapata gyakran megfordul: Buda (I. kerület, II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület), Budaörs, Budakeszi, Budakalász, Törökbálint, Érd, Solymár, Üröm, Pilis térsége, Balaton térsége.

Első citikert Kft
Bátki Mihály

www.citikert.hu
1024 Budapest Buday László utca 7.
Tel.: +3620/218-4525
Email: 
citikertbt@gmail.com