Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Château de Provence!

2024. szeptember 30 - október 4.

A nagysikerű tavalyi olaszországi út után 2024-ben a MAKEOSZ Franciaországba tervezi 5 napos szakmai kirándulását, ahol a lehető legváltozatosabb programmal készülünk; tankertek, magánkertek, közparkok, faiskolák és még sok minden más!

Az 5 napos szakmai kirándulás során bebarangoljuk Provence-t és különböző szakvezetéssel egybekötött kertlátogatással összehasonlítást tehetünk a hazai trendekkel. Főállomás Marseille, ahol egy kihagyhatatlan városnézés mellett természetesen a városi zöld felületei mellett sem megyünk el figyelem nélkül. 

Mikor?

2024. szeptember 30-án (hétfőn) reggel 6.05-kor indul repülőnk. Szállásunk Marseille-ben lesz, innen járjuk be a terület szakmailag is kiemelt nevezetességeit, majd október 4-én (pénteken) reggel 8.45-kor indul vissza Budapestre a repülőnk.

Várható programok

Marseille és Avignon környékének lenyűgöző faiskolái, kertépítészeti remekműveinek megtekintése. Idén is a beveszünk a programba a kertépítő cégek látogatása mellett, néhány történelmi kertet is.

A terület természetesen nem csak kertjeiről, hanem borairól is híres, így fakultatív programként szervezünk számotokra egy borkóstolót is.

Ezen felül természetesen a hamisíthatatlan makeosz-közösségi-hangulat vár mindenkire... aki volt már tudja, aki nem, annak itt az ideje, hogy megtapasztalja!

Részvételi díj

A várható költség - a résztvevők számától függően - 250.000-300.000 forint, ami tartalmazza a közös utazás és a szállás díját.

#hozdakollégádatis

Előregisztráció

Kérjük, hogy az érdeklődők az info@makeosz.hu címre küldjék el 2024. július 2-ig a részvételi szándékot (név/nevek illetve cég nevének feltüntetésével) - az előregisztráció nem számít jelentkezésnek, így maximum július közepéig még visszamondható -, de aki jelzi szándékát ebben az időszakban, annak biztosítjuk a helyet. Mivel az utazás repülővel történik a repülőjegyek lefoglalását július 22-án a beérkezett jelentkezések alapján fogjuk intézni.