Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Ökológiai és gazdasági fenntarthatóság

Szövetségünk 2024-ben 14. alkalommal szervezi meg a februári szakmai napokat. A fókuszunk most a fenntarthatóság témájára irányul, amit igyekszünk a négy napon keresztül tartó programsorozattal minden irányból körbejárni; ökológiai fenntartás fenntarthatósága, gazdasági fenntarthatóság egy változó gazdasági környezetben, a szakma egészét érintő társadalmi fenntarthatóság. 

Az előadások nem csupán a problémák gyökereire kívánnak rávilágítani, törekszünk arra, hogy megoldásokat is kínáljunk. 

Legyünk valóban az élet nagykövetei/hírnökei/mérnökei a településeken, legyen szó tervezésről, építésről, fenntartásról, vagy cégüzemeltetésről! 

Az elmúlt évekhez hasonlóan több párhuzamos program zajlik majd a négy nap alatt, ahol társszervezetek előadásai, műhelymunkái is meglátogathatóak. A széleskörű szakmai párbeszéd , találkozások adják 2024-ben is a konferencia ízét, hangulatát és sokféleségét. 

Akik pedig ezt a diverzitást adják:

-Magyar Kertészeti Árudák Egyesülete
-Magyar Tájépítészek Szövetsége
-Magyar Faápolók Egyesülete
-Magyar Díszfaiskolások Egyesülete
-Magyar Öntözési Egyesület 

A szervezést segíti a Díszkertészek Szakmaközi Szervezete és természetesen találkozhattok Szövetségünk két szakmai tagozatának programjaival is!

A konferenciát szakmai kiállítás kíséri, ahol az ágazathoz kapcsolódó cégek mutathatják be legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat, innovatív megoldásaikat. 

REGISZTRÁCIÓ AZ ALÁBBI FELÜLETEN: https://febcon.hu/
december 10-ig!
A regisztráció lezárult, helyszíni regisztrációra nincsen lehetőség.

A részletes program és a kiállítók listája ITT érhető el.

Az programban a változtatás jogát fenntartjuk!

 

A helyszínről

Hungest Hotel Pelion, Tapolca, Köztársaság tér 10, 8300

Korábbi kedvelt helyszínünkre térünk 2024-ben vissza, ahol az igényes konferencia termek és kiállítótér mellett, kényelmes szobák, finom ételek és fantasztikus wellness várja a résztvevőket és amennyiben ez nem lenne elég az épületből még gyógybarlang látogatása is lehetséges. 

 

Kiállítóknak

Idén is várjuk a kertépítő szakmához kapcsolódó, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégek jelentkezését a négy napos expora. A részletek a lent letölthető kiállítói katalógusban láthatóak.

További információ és jelentkezés az info@makeosz.hu címen november 30-ig!

 

Részvételi díjak

   TAGSÁGGAL    NAPOK SZÁMA TAGSÁG NÉLKÜL
25 000 forint 1 nap (szállás nélkül) 35 000 forint
70 000 forint 2 nap (szállással) 85 000 forint
95 000 forint 3 nap (szállással) 115 000 forint
130 000 forint 4 nap (szállással) 155 000 forint

 

A négy napos részvételi díj magába foglalja a programokon való teljes részvételt, 3 éjszaka szállást, napi háromszori főétekzést, két kávészünetet, wellness használatot. A három napos részvétel 2 éjszakával ugyanezt, a két napos pedig egy éjszakát foglal magába; a második konferencia napon a vacsorát már nem tartalmazza. Az egy napos részvételi díj az aznapi konfernecián való részvételt, két kávészünetet valamint ebédet foglal magába, vacsorát és szállást nem. 

A rendezvényen résztvevők számára a hotel parkolójában a parkolás ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ AZ ALÁBBI FELÜLETEN: https://febcon.hu/
december 10-ig!