Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


X. Magyar Kertépítő Verseny és Show

A X. Magyar Kertépítő Verseny és Show 2018. április 11-15. között kerül megrendezésre a Hungexpon a ConstrumaKert keretein belül. Idén a verseny lesz a házigazdája a Euroskills - a fiatal szakemberek európa bajnoksága -  hazai döntőjének
A verseny témája: AZ ÉN KERTEM

A versenykertek fő támogatója idén az Agrármarketing Centrum.

Minden ember vágya, lételeme, hogy legyen egy olyan hely, ahová haza tud menni, ahol békességben várják, legyen akár egy kicsiny kertje, ami nyugalmat áraszt és kikapcsol, ahol elfeledheti a stresszes hétköznapok gondjait, és ahol át tudja adni magát a család és a természet nyújtotta harmóniának.

Tavasztól késő őszig, sőt akár még télen is a kert a második otthonunk, legyen szó pihenésről, tanulásról, játékról, családi összejövetelről.

A kiállításra látogatók  a legjobb kertépítők közül tudnak partnert találni álmai kertjének megvalósításához. Olyan kertépítési megoldásokkal, ötletekkel gazdagodhatnak, amelyek inspirálják őket kertjeik otthonosabbá és színvonalasabbá tételére.

A bemutatott kertek a neves Nyugat Európai versenyeken is megállják a helyüket.

Színes programokkal, előadásokkal, bemutatókkal várják Önöket a szervezők a C pavilonban!

Follow up Facebook játék

Van egy szuper zöld sarkotok a munkahelyeteken, vagy egy szép növényetek az irodai asztalon, ami még a legnehezebb hétfőkön is mindenkit jókedvre derít? Akkor mutassátok meg mindenkinek, és nyerjetek egy növényvásárlási utalványt! Irodai csapatok jelentkezését várjuk, akik a legszebb növényeiket lefotózzák, a Facebbok  oldalunkon található posztnak a kommentjeként feltöltik #officenövényeink hastaggel. A nevezési határidő: 2018.05.22. A játékban közreműködő partner az Agrármarketing Centrum.

További információ és szabályzat: