Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Gardenexpo 2018. március 23-25.

2018-ban is megjelentünk standunkkal a Papp László Budapest Sportarénában március 23-25. között. 

A MAKEOSZ (Magyar Kertépítők Országos Szövetsége) és a STIHL közös standját ebben az évben a különféle felületek jellemzik.

Színvilágát a barna, szürke árnyalatok mellett a fehér, sárga és a narancs színek határozzák meg. A növénybeültetés keretét a beton és a Corten-acél építőelemek adják, egymás szépségét kiemelve, hangsúlyozva. A kert középpontjában egy emelkedő dísznövényágyás és egy virágba boruló magnólia áll.

A standon bemutatott újdonságok között megtalálják a látogatók többek között a Viking robotfűnyíróját, a Corten kaspókat és a Leier Hungária Kft. burkolatait, a GYMS kerti bútorait. A növényeket a Profi Partner és a Kieppenkerl biztosította. A gyepszőnyeg az Augsberger Kft jóvoltából került a kertbe. A vízáteresztő burkolat a Mixtura Kft munkája. A magaságyás szigetelését a Dörken Kft felületszivárgó lemeze alkotja.

Köszönjük az együttműködést Tagjainknak, Partnereinknek és nem utolsó sorban a Varga Márton SzKI és a Magyar Gyula SzKI diákjainak, akik a kert megépítésében sokat segítettek idén is.

Külön köszönet a stand tervezőjének a Barack-Virág Kft-nek, aki a kert kivitelezésében segített és koordinálta a diákokat.