Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


ZOLLA Kertkultúra Kft. - Szombathely

A kertépítéssel foglalkozó egyéni vállalkozást Marton Zoltán kertész alapította 1997. szeptember 11-én. Az alapító-tulajdonos növényekkel való kapcsolata egészen gyermekkoráig nyúlik vissza. Ezen gyermekkori élmények annyira meghatározóak voltak számára, hogy a pályaválasztáskor már tudatosan kertészeti szakra jelentkezett. Tanulmányai elvégzése után a szakmát gyakorlatban különféle közintézményekben dísznövénykertészként/kertépítőként sajátította el, majd a kereskedelem területén eltöltött pár év kitérő után, felismerve a betöltetlen piaci igényeket, tért vissza a szakmába. Kezdetben munka mellett, majd önállóan, később feleségével együtt tevékenykedett.

Marton Gabriella főként az adminisztrációban és a németajkú megrendelőkkel való kapcsolattartásban vállalt fő szerepet. A ZOLLA név is az alapítók keresztnevének betűkombinációjából alakult ki.

A megrendelések folyamatos növekedésével párhuzamosan az alkalmazottak száma is bővült, valamint a cégforma is változott.

A 2006. május 29-én megalapított ZOLLA Kertkultúra Kft. mára gazdag tapasztalattal rendelkezik a klasszikus kertépítésben éppúgy, mint a speciális szaktudást igénylő új technológiák gyakorlatba ültetésében. 2012-ben sikeres pályázat segítségével a cég székhelyet váltott, Szombathely Rohonci utca 10. szám alatti ingatlanba költözött, ahol egy sokrétű szolgáltatásközpont kialakítása történik.

Az összeszokott, jól működő, energikus kertépítő csapatot az elért sikerek további megújulásra sarkallják.

Márton Zoltán László
www.zolla.hu
9700 Szombathely, Rohonci u. 10.
Mobil: 30/217 29 69
Telefon: 94/310 582
Email: zolla@zolla.hu

Zolla által beépített MP-Rotátorok működés közeben
Zolla által épített dísztó csobogójának kiépítése
Zolla által épített tüzivíztározó terepmunkái
Zolla által telepített gyepfelület fenntartása
Zolla Örökzöld ületése 1.
Zolla Örökzöld ületése 2.
Zolla Prezentáció a szombathelyi vásáron 1.
Zolla Prezentáció a szombathelyi vásáron 2.
Zolla Sorokpolányi kastélypark fenntartása