Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Szikomor Hungary Bt.

Cégünk a Szikomor Hungary Bt 2005-ös alapításakor elsődleges célunk egy minőségi és az egész szakmát átfogó, kertészeti szolgáltatást nyújtó cég létrehozása volt.
Dinamikusan fejlődő cégünk tevékenységét négy fő csoportra oszthatjuk:

  1. Kert-és parkápolás: Kertek, parkok, kültéri zöldfelületek szakszerű ápolása, gondozása a megrendelő igényeihez igazodva.Kertész szakembereink rendelkeznek az ápolt kert és park fenntartásához szükséges szakmai tudással és jártassággal.
  2. Kertépítés, parképítés: Magánkertek, telephelyek, irodai övezetek, áruházak kültéri kertépítési munkálatai. Kertépítő kollégáink a megrendelő igényeihez alkalmazkodva, nagy szakmai tapasztalattal, megfelelő gépparkkal és összehangolt munkával alakítják ki partnereink számára a minőségi zöldfelületeket.
  3. Belsőtéri növénydekoráció: Irodák, irodaházak, bankfiókok belsőtéri növénydekorációja és a növények szakszerű, folyamatos ápolása. Szakembereink szinte láthatatlanul gondozzák a már meglévő irodai növényeket, telepítik az új növénykompozíciókat a partnereink által megjelölt időpontokban. Ügyfeleink számára eseti vagy tartós növénybérlési szolgáltatást is biztosítunk.
  4. Kertészeti áruda: Csömörön működő kertészeti árudánk magas minőségű és folyamatosan változó, bővülő növényválasztéka, valamint szakképzett kollégáink hozzáértése révén a település gyöngyszemévé vált, ahová vásárlóink rendszeresen és szívesen térnek be.

Célunk az ügyfeleink elégedettsége, és hogy megrendelőinknek olyan kertészeti szolgáltatáscsomagot nyújtsunk, amely megfelel a ma elvárható piaci követelményeknek.