Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Kuslics Kertépítés - Fertőendréd

Jómagam Kuslics Péter 1996-ban alapítottam kertépítő vállalkozásomat. Munkám alapjait külföldön tanultam, tapasztaltam és ezt ültettem át a hazai körülményekbe, igazítottam a lehetőségekhez és így alakult ki vállalkozásunk arculata.
Munkánk kertek, parkok ötletes és szakszerű tervezése, látványos és pontos kivitelezése.
Tevékenységi körünkbe tartozik területek megtisztítása, terep előkészítése után fürdőtavak, látványtavak, kőfalak, díszburkolatos utak, egyéb természetes burkolatok, automata öntözőrendszerek, kerítések, előkertek valamint kerti csobogók létrehozása és minden egyéb feladat, amely ötletes látványos és praktikus megvalósítást igényel.
Alapelvünk a jó minőségű anyagokból magas szakmai tudás és munka hozzáadásával a leleményesen megtervezett kertek igényes kialakítása. Ezen gondolatok jegyében léptünk az új évezredbe és továbbra is ezt az utat kívánjuk járni. Munkánkat segíti egy fiatal, szorgalmas, leleményes csapat, egy jól összekombinált modern géppark, melyek segítségével létre tudunk hozni az önök számára egy zöld paradicsomot, mely igazodik igényeikhez, ez legyen nagy, egészen kicsi vagy bármilyen különleges.

Kuslics Péter 
www.kuslicskert.hu
9442 Fertőendréd, Szent I. utca 52.
Mobil: 30/631 55 27
E-mail: kuslics@aplusnet.hu