Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Kertgondnok Kft

A Kertgondnok Kft. 2008-ben alakult, 10 éves szakmai tapasztalattal, főleg kertészeti célból, kezdetben kiskertek karbantartására szakosodva. Az elmúlt években, a vállalkozás dinamikus fejlődése révén, sikerült radikálisan megnövelnünk gépparkunkat.

Szervezeti felépítésünk lehetővé teszi, hogy alacsony piaci árat tudjunk adni, korrekt minőségben, betartott határidőkkel. Sokan próbálkoznak saját maguk megépíteni kertjüket, mert úgy gondolják, hogy az építtetés drága mulatság. Pedig nem így van! Mire a végére érne, már nagyságrendekkel többe kerül, mintha szakemberre bízta volna a dolgot. Ráadásul nem mindig sikeres a végeredmény sem, a szaktudás hiányában fellépő kompromisszumok miatt. Cégünk már meglévő kertek fenntartásával is foglalkozik.

Ha elszabadult kertje, és már nem bír a gyomokkal, vagy egyszerűen nincs rá ideje, akkor is nyugodtan keressen fel minket. Rendelkezésre áll minden olyan eszköz, mellyel gyorsan és hatékonyan tudjuk az aktuális munkát elvégezni, így önnek minimálisak lesznek a költségei. Nem kell mást tennie, csak élvezni az ápolt kert látványát! Önkormányzatoknak, közületeknek, cégeknek, magánszemélyeknek vállalunk parlagfű-irtást, fakivágást, növénytelepítéseket.