Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


InnoSteel Design

A kert már nem különálló terület a ház mellett, hanem a lakótér szabadtéri meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes a kertépítés során olyan kerti bútorokban, konyhákban, növénytartókban és egyéb kiegészítőkben gondolkodni, amelyek megjelenésükkel visszatükrözik a belső terek hangulatát, ugyanakkor ellenállnak az időjárásnak, rendkívül hosszú élettartammal bírnak. Az InnoSteel Design fémből készült kültéri kiegészítői garantálják a magas minőséget, izgalmas szín és formavilága pedig még látványosabbá varázsolja a kertépítők által megálmodott környezetet. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, megrendelőinknek az egyre bővülő termékportfóliónk mellett tervezési, tanácsadási, gyártási és helyszíni szerelési szolgáltatással is állunk rendelkezésére.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. A korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudás birtokában alkotjuk meg azokat a termékeket, amelyek megvalósításával Ügyfeleink hozzánk fordulnak.

Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni. Munkáinkban igyekszünk bemutatni azt a sokféle felhasználási lehetőséget, mellyel otthonunkat, kertünket vagy akár munkahelyi környezetünket dekorálhatjuk.

Szolgáltatásaink:

  • TERVEZÉS   formatervezés  ּ   3D modellezés  ּ   AR vizualizáció  ּ   technologizálás
  • GYÁRTÁS   gyártástervezés  ּ   gyártás  ּ   kivitelezés
  • TANÁCSADÁS   a koncepció megszületésétől az átadásig
  • SAJÁT TERMÉKPORTFÓLIÓ   hosszú élettartam  ּ   fenntarthatóság  ּ   innováció  ּ   design

A projektekről és a közreműködő tervezőkről bővebb leírás honlapunkon található: www.innosteeldesign.hu