Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Fürge Füge Kft. - Budapest

A Fürge Füge Kft. 2008-ban alakult kertészeti vállalkozás, tevékenységi körünk a kertgondozás és az irodai növényápolás, jelenleg ugyanolyan súllyal, de célunk, hogy a jövőben a beltéri növények nagyobb jelentősséget kapjanak. Ritkán vannak kisebb kertépítési munkáink is, öntözőrendszer kiépítésével, gyepszőnyeg terítésével is foglalkozunk, azonban a meglévő kertek folyamatos fenntartása és beltéri növények gondozása,- beszerzése a fő profilunk. Nagyon szeretnénk a jövőben beltéri növényfalak építésével még többet foglalkozni és a növényfalépítés területén komoly profizmusra szerttenni.

 

Székhelyünk Budapesten a XVI. kerületben van, Budapesten és környékén vállalunk elsősorban munkákat, az utóbbi időben egyre gyakrabban rendelnek tőlünk kaspókat és szobanövényeket az egész ország területéről. 2006 -ban készítettük el webáruházunkat (www.onlinekertészet.hu), exkluzív kaspókat és szobanövényeket árulunk és szállítunk ki Magyarországon mindenfele.

 4 állandó alkalmzottunk van, szezonban természetesen többen is besegítenek mellékállásban. Az állandó alkalmazottak kertészeti szakirányú végzettséggel rendelkeznek, a cégvezetőnek kertészmérnöki diplomája van.

Sok társasháznak, egyre több iskoláknak és cégnek dolgozunk. 2013 -ban és 2014 -ben állami pályázat keretében gondoztuk a kül- és beltérinövényit a Minisztériumoknak és más állami intézményeknek. A volt Axa Bank központi épületét mi rendeztük be növényekkel 2011-ben és a növények ápolásával is minket bíztak meg. Referenciáink közt szerepel az IBM, a Microsoft, ENSZ. Különösen büszkék vagyunk, hogy a Kulcs-Soft Számítástechnikai Nyrt.-nek egészen a kezdetek óta, 10 éve dolgozunk.