Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Profi kategória 1. helyezett: Prime Garden Kft-Biotó Kft

Természetbúvárkodás játékosan

Kertünk a felnőttek és a gyerekek világa közti kapcsolat fontosságáról szól a kertművészet lehetőségének felhasználásával. A víz elem forrástava a felnőtteknél ered, és egy vízesés után tóként öleli körbe a gyerekek világát. A játszóvár és a pergolás pihenőtér között játékos függőhíd ível át. A sövények oldalról, a pergola és a játszóvár felülről ad védelmet. A gyerekek ebben az idilli közegben játszva ismerhetik meg az élőlényeket és tanulják meg megbecsülni a természetet. Ebben segít a változatos növények között megbújó rovarhotel és madáretető, továbbá a sziklakerti és a vizes élőhely bemutatása. A csemeték a homokozó mellett kis magoncok, palánták szétültetésével a kertészkedésbe is beletanulhatnak.

Gondolatok a zsűritől:

"A kert egy külön világba varázsolja el a látogatókat. Az épített elemek, növények harmóniája tökéletes egységről árulkodik. Minden kis apró részlete kidolgozott és az egység részét képezi."

"Profin megépített, látványos és fantáziát mozgató kertrészlet.

"Hatalmas munka eredménye. kissé gyenge filozófia. Magas építési minőség. Jól komponált kert."

"Monumentális tervek, amelynek hatása a megvalósításban is érzékelhető. Jól kivitelezett, a rekreációnak hangsúlyt adó kert." 

természetbúvárkodás játékosan
természetbúvárkodás játékosan
természetbúvárkodás játékosan
természetbúvárkodás játékosan
természetbúvárkodás játékosan