Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


TeAM HUb online Műhelytalálkozó

A Természet-Alapú Megoldások HUB egy olyan hiánypótló szakmai közösség, melynek célja a kormányzati, önkormányzati, szakmai és civil szereplők közötti párbeszéd és szakmai együttműködés ösztönzése a természetalapú megoldások széleskörű gyakorlati alkalmazása érdekében. E cél elérése érdekében 2023-ban egy online eseménysorozatot indítottak el, melyre az étintettség okán tisztelettel meghívunk Téged is és a szakterület iránt érdeklődő kollégákat is. 

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és , szöveg, amely így szól: „TeAM HUb online Műhelytalálkozó 2023. NOV 10. 10:00- 12:00 DEZSÉNYI PÉTER SOMORJAI- TAMÁSSY ZSOLT SZABÓ JÓZSEF TeAM HUb”

A soron következő eseményen -az egyik tudásmegosztó partnerként- a hazai The Green Cities HU már több éve akkreditált szakértőiként fogunk green city-tematikus edukációs előadásokat tartani az alábbi témákban:

???? Péter Dezsényi: "Ökológiai fordulat", azaz szemléletváltás a hazai zöldinfrastruktúra-kezelésben

???? Zsolt Somorjai-Tamássy: Természetalapú megoldások, ökológiai szolgáltatások megjelenése a gyakorlatban

???? Szabó József: A zöld műszaki ellenőrzés szerepe és fontossága, a zöldinfrastruktúra-fejlesztéseknél. ????????‍♂️

A rövid előadások hasznosak lehetnek mindazok számára, akik érdeklődnek a települési zöldinfrastruktúra-fejlesztés, stratégiai-tervezés, azok ökologikus gyakorlati megvalósítása és ökonomikus fenntartása iránt. ♻️

Az esemény részletei:

???? Helyszíne: online (Zoom)

???? Időpontja: 2023. november 10. 10:00 - 12:00

✍️ A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Link: https://forms.gle/VZ4RDMMxc53XyS6XA

Figyelembe véve az online platform befogadóképességét, a Szervezők fenntartják annak lehetőségét, hogy a regisztrációt a jelentkezők létszáma függvényében lezárják. A Zoom csatlakozási linket, a regisztrált jelentkezőkkel majd e-mailben osztják meg.

 

2023. november 7.