Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


My Plant & Garden 2023 - Milánó, febr 22-24.

7. Nemzetközi dísznövény ès tàjèpitèszeti szakkiàllitàs

International B2B Green Expo
www.myplantgarden.com

Milánó, 2023. február  22 - 23 - 24.

A hatodik Myplant & Garden remek eredményekkel zárt: 650 kiállító (ebből 79,2% Olaszországból, 20,8% külföldről), 116 delegáció, 53 előadás, 18.650 látogató (92% olasz és 8% külföldről), 45ezer m2.

A „green comunity” legfontosabb találkozója, Myplant & Garden várja kiállítóit és látogatóit 2023. febuár 22-24. között, a rho-i vásárnegyedben. Ez a nemzetközi B2B szakkiállítás az egyetlen, amely a dísznövény ès tàjèpitèszet összes területét felöleli.

Meggyőződésünk, hogy a jövőben a „ZÖLD” központi helyet foglal el, és egyre fontosabb lesz mind az építészeti tervezésben, mind életünkben.

Myplant & Garden évek óta a következő 9 különválasztott területre tagozódik:

Tájépítészet - dekorációk - gépek - sportipar - garden center újdonságai - fatermelés és -ápolás - építészet, urban green management - virágvázák - kültéri bútorok.  Részletesebbet a fenti web-en is olvashatnak.

Meggyőződésünk, hogy a magyar termékeknek is itt lenne a helyük: a Szervezők szívesen látnának magyar kiállítókat, és e célra különös részvételi feltételeket nyújtanak, egy közös megjelenés esetére. A mellékelt ajánlat aláhúzza azon kedvezményes szolgáltatásokat, amik segítségével Magyarország kiemelt helyet kapna a kiálításon. (Pl.: egy alapregisztráció € költség mellett az egyedi cégek csak 120 €-t fizetnek. A területdíj 115€ per m2.. promóciós lehetőségek).

A nagykereskedők és importőrök látogatását egy külön projekt segíti: kérjük jelezzék előre látogatói szándékukat: az egyéni látogatáshoz egy-egy ingyen belépőhöz szükséges kódot tudok megküldeni. A jelentkező látogatók által begyűjtött kérdőívek alapján az Igazgatóság nehány nagykereskedőt szelektál, akiket hivtalosan meghív (biztosítva nemcsak a belépést és katalógust, hanem a szállást, étkezést a vásárban, a Buyers Lounge-ba való belépést is, valamint egy gálavacsorát Milánó városának egyik éttermében).  

A csoportos látogatást is támogatja az Igazgatóság, kérésre megküldöm a szolgáltatási csomagot, amit a csoport kaphat.

Várjuk februárban a My Plant & Garden vásáron!

 

Gönczy Zsuzsa
Myplant & Garden magyarorszàgi kèpviselője
Mobil: 0039 333 21 58 209


2022. augusztus 15.