Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Fenntartható városok konferencia

2023 szeptember 15-16-án a Fenntartható Városok Szervezőcsapata által megrendezésre kerül a második, települési fenntarthatóságot középpontba helyező országos konferencia, Fenntartható Városok Konferencia 2023 címmel.

A tavalyi évben nagy sikerrel lebonyolított rendezvényünk folytatásaként idén egy megújult, kétnapos formátummal fogadjuk az érdeklődőket, amelynek célja a fenntartható városfejlesztés és környezetvédelem terén elért eredmények megosztása, a szakmai párbeszéd elősegítése, valamint a közös gondolkodás az előttünk álló kihívásokról.

A konferencia első napján számos panelbeszélgetés és szakmai előadás várja a résztvevőket, ahol elismert szakértők és vezető iparági szereplők osztják meg tapasztalataikat és innovatív megoldásaikat a fenntarthatóság területén. Az esemény második napján kiállítás keretében több, mint 40 hazai vállalat mutatja be települési fenntarthatósági projektjeit és eredményeit.

A konferencia témái között olyan fontos és aktualitás kérdések szerepelnek, mint a kultúra és fenntarthatóság, az ipar 4.0. hatása a városi fejlődésre, a fiatalok helyben tartásának lehetőségei, a fenntartható vízgazdálkodás, környezetkímélő termelés, vagy éppen a digitalizáció szerepe.

Időpont: 2023. szeptember 15-16. (péntek-szombat)

Helyszín: V.30 Belvárosi Sportközpont - Budapest, Vadász u. 30, 1054

A részletes program a csatolt dokumentumban olvasható.


2023. szeptember 8.