Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Magyar kert az Antalya EXPO-n

Idén áprilisban megnyílt Antalyában a Botanikai Világkiállítás, mely az elkövetkező fél évben várja a látogatókat. Az 50 ország mellett Magyarország is részt vesz a kiállításon. A 700 m2-es Magyar kert, mely a "Játszva tanulás" nevet viseli török kivitelezében készült a Prime Garden Kft kerttervei és a Nirmana Építésziroda Kft tervei alapján.

Az Expon való részvételt, koordinálást és szakmai felügyeletét a Magyar Díszkertészek Szövetsége szervezi. A Magyar Nemzeti Napra augusztus 16-án kerül sor, mely alkalomból a Szövetség egy kultúrális programokkal egybekötött 4 vagy 7 napos utazást szervez. A kiállítás meglátogatása, valamint botanikai és kertészeti látnivalók felkeresésén túl, alkalom nyílik egy magyar-török üzleti találkozón is részt venni.

Friss információ: A bizonytalan törökországi helyzetre való tekintettel a Magyar Nemzeti nap és a szakmai program későbbi, szeptemberi-októberi időpontra módosul!

Jelentkezni a Magyar Díszkertész Szövetségnél (Csikor Julianna:info@diszkerteszek.hu) a lent található akkreditációs lappal lehet.

A tájékoztató jellegű árak 8 napra, 7 éjszakára all inclusive ellátással, 4 csillagos tengerparti szállodában, utazással együtt 172.000 Ft-207.000 Ft.

Továbbá itt olvasható egy ismertető a kiállításról és a Magyar Kertről: http://www.diszkerteszek.hu/hirek/

A  Magyar kertről készített képek a Szövetség honlapján itt tekinthetők meg: http://www.diszkerteszek.hu/antalyaatvetel/   


Magyar Kert
Magyar Kert
Magyar Kert
Magyar Kert
Magyar Kert
Magyar Kert
Magyar Kert

2016. június 21.