Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


Megépült a Tectona Grandis bemutatókertje

Két MAKEOSZ tag; InnoSteel Design és Kisvakond-Park Kft is részt vett abban a közös munkában, amiben megvalósulhatott a Tectona Grandis bemutatókertje.

A közel 700 nm-es bemutatókert azt a célt szolgálja, hogy valós környezetben lehet megtekinteni, kipróbálni hazai prémium minőségű kertberendezési tárgyakat; bútoroktól a medencéken és dekorációkon keresztül a térkövekig. 

Néhány gondolat az InnoSteel tervezőjétől:
"A kert már nem különálló terület a ház mellett, hanem a lakótér szabadtéri meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes a kertépítés során olyan kerti bútorokban, konyhákban, növénytartókban és egyéb kiegészítőkben gondolkodni, amelyek megjelenésükkel visszatükrözik a belső terek hangulatát, ugyanakkor ellenállnak az időjárásnak, rendkívül hosszú élettartammal bírnak. Az InnoSteel Design fémből készült kültéri kiegészítői garantálják a magas minőséget, izgalmas szín és formavilága pedig még látványosabbá varázsolja a kertépítők által megálmodott környezetet. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, megrendelőinknek az egyre bővülő termékportfóliónk mellett tervezési, tanácsadási, gyártási és helyszíni szerelési szolgáltatással is állunk rendelkezésére." 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Tectona Grandis Tó2 bemutató kertjét különleges OIKOS bevonattal ellátott növénytartókkal és izgalmas, acélból készült dekorációkkal tehettük még egyedibbé, melyekről képek a portfólióban láthatóak."

A bemutatókert Törökbálinton, a Tó utca 2-ben található
További információk: https://tgselection.hu/a-kert/

 

2021. október 4.