Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


MATE Karrierhét

Az idei évben is nagy örömmel vettünk részt a A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hallgatói önkormányzatának Szakmai munkacsoportjaáltal megszervezésre kerülő karrierhéten. 

A rendezvény célja és fő célközönsége a másod- és harmadéves egyetemi hallgatóság, akik számára ismert cégeket, vállalkozásokat és manufaktúrákat mutatnak be a hazai Kert- és Tájépítészeti szcénából

A hallagtók megismerhették a MAKEOSZ-t és annak működését, a GreenCity akkreditációt, illetve az ENA Zöldebb Városokat a fenntartható Európáért! kampányát. 

Szövetségünk igyekszik olyan módon az egyetemisták segítségére lenni, hogy a gyakorlati hely keresésében, illetve az első munkahely, gyakorlati hely megtalálásában közvetítünk a tagjaink felé a jelentkezéseket. Az elmúlt években már hallgatói tagsági lehetőség is van Szövetségünknél, aminek köszönhetően a pályakezdők is be tudnak csatlakozni kedvezményesen a szakmai programjainkba.

A rendezvényen továbbá egy kis játékra hívtuk meg a résztvevőket és kértük, hogy írják fel azokat a szavakat, kifejezéseket, amik eszükbe jutnak arra, hogy "Mi a kert?"; a beérkezett válaszok az alábbi szófelhőben olvashatóak:

2021. október 18.