Magyar Kertépítők
Országos Szövetsége


ELCA Budapest Szakmai program és Green City konferencia

Idén ősszel hazánk kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy 2016. szeptember 29. és október 1. között Budapesten fogadhatja az Európai Kertépítő Szövetség tagjait és szervezhet részükre egy nívós két napos szakmai utat. A világ 23 országából érkező szakemberek a két napos tanulmányút során felkeresnek magas színvonalon kivitelezett köztereket és magánkerteket egyaránt, amelyek a mai magyar táj- és kertépítészetet reprezentálják.

Szeretnénk meghívni a szeptember 29-én 14 órától kezdődő Green City konferenciára  és szeptember 30-án és október elsején az ELCA Committee of Firms szakmai kirándulására.

A tervezőkkel és kivitelezőkkel együtt budapesti köztereket és magánkertet látogatnak meg a résztvevők, mint például a Gundel étterem kertjét vagy a közösségi tervezés keretében megvalósult Teleki teret. Továbbá megismerhetik a Kossuth tér tervezésének, kivitelezésének részleteit és a Green House Office kertjének megvalósulását. A Margitszigeten sor kerül egy közös Green City fa ültetésére.

A program a teljes zöld szektort átfogó európai esemény, ahol a világ több országából érkező tervezők, kivitelezők, szakmai szervezetek képviselői és a döntéshozók találkozhatnak. A konferencián és a szakmai kiránduláson való részvétel remek alkalom üzleti kapcsolatok kialakítására, a külföldi szakmai gyakorlat megismerésére, valamint az ELCA Commitee Of Firms tagság előnyeinek megismerésére. A közös lobby erősítésével, szakmánk széles körben kaphat lehetőséget érdekeinek érvényesítésére.

A konferencia ingyenes, a két napos szakmai kirándulás ára 200 Euro (61 000 Forint), mely tartalmazza a szakmai programot, buszos szállítást, étkezéseket (ebéd, vacsora) és tolmácsolást, belépőket. Amennyiben nem szeretne a teljes programon részt venni, lehetőség van önálló utazással és önköltséges étkezésekkel csak az egyes programokon, közös étkezéseken részt venni. Kérjük, ezt a feltüntetett e-mail címre írt regisztrációs levélben feltétlenül jelezze! Amennyiben csak a Green City konferencián kíván részt venni, kérjük, azt is szíveskedjen e-mailben jelezni.

A Green City konferencia programja, a meghívó és a kirándulás angol nyelvű programja a csatolt fájlokban olvasható. 

Jelentkezés: info@makeosz.hu

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 1.


2016. augusztus 19.