Magyar Kertépítők Országos Szövetsége


Rendezvények

Szövetségünk rendszeresen szervez konferenciákat, versenyeket, szakmai kirándulásokat, és számos olyan profilba vágó egyéb rendezvényt, ahol tagjaink és az érdeklődők a legújabb trendekkel ismerkedhetnek meg. Ezeken a rendezvényeken alkalom nyílik megmutatkozni csakúgy, mint áttekinteni, hogy milyen érdekességekkel állnak elő Partnercégeink vagy a földrajzilag távol élő szakmatársaink.

Tanulni sosem felesleges, Önt is várjuk rendezvényeinken! 

Magyar Kertépítő Verseny és Show - ConstrumaKert

A MAKEOSZ 2009. óta rendezi meg sikeresen minden évben a Magyar Kertépítő Verseny és Showt, mely a térség legkreatívabb kerttervezőinek és kertépítőinek megmérettetése, Közép-Kelet Európa egyedülálló szakmai rendezvénye.
Idén ismét a ConstrumaKert keretein belül 2016. április 6-10. között várjuk a látogatókat! 

 

Tovább »

Gardenexpo

Szövetségünk 2008 óta minden évben képviseli a kertépítő szakmát a Gardenexpon.

Tovább »

Szakmai napok

2010. óta minden év kezdetén megrendezzük a MAKEOSZ Szakmai napokat, a magyarországi „zöld szakma” szakembereinek találkozóját, melyet 2014-től a Nyugat-dunántúli Díszfaiskolások Egyesületével közösen szervezünk egy időben, egy helyen.

 

 

Tovább »

Szakmai utak és kirándulások

Minden évben szervezünk szakmai kirándulást bel- és külföldön egyaránt, hogy Tagjaink minél több tervezési és kivitelezési tapasztalatra tehessenek szert és egyben kiváló alkalom szakmai kapcsolataink erősítésére is.

Tovább »

OMÉK

Magyarország legrangosabb mezőgazdasági- és élelmiszeripari kiállítása.

Tovább »

Hortus Hungaricus

A rendezvény a magyar kertészeti szakma legrangosabb szakkiállítása, ahol a legfontosabb kertészeti termékcsoportok, szolgáltatók mutatkoznak be újdonságaikkal. A kiállítás fontos találkozási pontot jelent az ágazat hazai és külföldi szakemberei számára.

Tovább »

Kapu-fa kupa

Kapu-fa kupa

Az év lezárásaként sportoljunk és szurkoljunk együtt jó hangulatban decemberben!

Tovább »

Klub est

Negyedévente egy kötetlen szakmai beszélgetős est keretében lehetősége van Tagjainknak, Stratégiai és Támogatói partnereinknek a tapasztalatcserére, Szövetségünk tevékenységeinek megvitatására.

Tovább »